Rák - Ház

 

A lap jelentése: otthon, a szűkebben vett családot, a vérrokonság, a haza. Jelzi a fizikai síkot, az életteret, a stabilitást, a biztonságot, a zárt kapcsolatrendszereket.

A lap jelentheti számodra azt, hogy eljött az otthon teremtés ideje. Ez esetben az égiek támogatni fognak téged abban, hogy otthont alapíts. Segíthetnek a megfelelő ingatlan megtalálásában és megvásárlásban. De jelentheti azt is, hogy az otthoni kérdések kerülnek középpontba az életedben. Olyan dolgok, mint a lakásvásárlás, felújítás vagy éppen a gyermekáldás. Nem csak, hogy megbeszélés tárgyait képezik majd, de nagy valószínűleg egyik-másik be is következik. Végezetül úgy is értelmezheted, hogy az lesz az éves feladatod, hogy igazi otthont teremts, biztosítsd az otthon melegségét, békéjét és szeretetét.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL