Ikrek - Szerelmes Nő

 

A lap jelentése: Személyjelölő kártya, ha nőnek jósolunk, önmagát jelenti. Ha férfinek azt a nőt, akihez érzelmileg kötődik.

Igen, ez bizony azt jelenti, szerelmes leszel az idén, és hogy a szerelem határozza majd az életedet. Nagy valószínűséggel megismered a lelki társadat, azt a nagy szerelmet, amelyről mindig is álmodtál. Ez a szerelem friss és lángoló lesz. Akik pedig esetleg már megismerték a szerelmüket és régóta kapcsolatban vannak, hasonló sors vár rájuk, mert mondhatni újra szerelmesek lesznek a kedvesükbe. Fellángolnak bennük a régi érzések és ezáltal visszahozzák a régi tüzet a szerelmi életükbe. Ugyanakkor megismerhetik a Szerelmes Nő vagyis saját maguk egy másik archetípusát, amelyet minden nő magában hordoz. Lehetnek szeretők, szajhák, feleségek, anyák, barátnők, szüzek, a vadak és így tovább... az új archetípus felszínre kerülése üdítően hat majd a szerelmi életére.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL