Július - Napraforgó

 

Ebben nyilvánul meg: bizalom

Ha júliusban születtél, akkor születési virágod a napraforgó, mely a bizalom szimbóluma, és mivel szép magasra növekszik, büszkeséget sugároz magából, ahogyan te is. Leginkább a nyári hónapokban van igazán hited, és akkor vagy tele energiával, ezért ez a legjobb időszak arra, hogy belevágj egy új projektbe, és megvalósítsd a terveidet. A napraforgó emlékeztet arra, hogy soha ne elégedj meg azzal, amit eddig elértél, mindig vizsgáld felül a dolgokat. Bármennyi idős is vagy, tanulj, fejlődj, soha nem késő jobbá válni. Ez lehet ugyanis a legutolsó alkalom, hogy a Földre születtél, hozd ki magadból a legjobbat!

Hogyan tudod bevonzani a bizalmat?

Meditálj, képzeld magad elé a napraforgót, és kérd meg, hogy világítsa meg az utadat. Ne aggódj semmin, azt fogod kapni éppen, amire szükséged van, és akkor, amikor annak eljön az ideje.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL