Remete

 

Hatalmas bölcsesség lakozik benned, és meg van az a képességed, hogy utat mutass az emberek számára, melynek köszönhetően felfedezhetik, hogy kik is ők valójában. Soha nem fordulsz vissza, mindig előre tekintesz, a jövő felé, és ennek megfelelően alakítod az életedet, és kovácsolsz terveket. Időnként igencsak magányos vagy, ám ezt nem éled meg szomorúsággal, ugyanis nagyon fontos számodra a saját belső utazásod, és az, hogy megtaláld a saját igazságodat. Nem vágysz túlságosan nagy anyagi dolgokra, ahogyan divatos címekre sem, ezáltal nem cipelsz a válladon túl nagy terheket.

A 2017-es éved: Minden bizonnyal van egy ismeretlen iránymutató az életedben, aki készen áll arra, hogy segítsen. Neked mindössze annyi a dolgod, hogy megtaláld ezt a személyt, és maradéktalanul fogadd meg a tanácsait. Az is lehet, hogy bizonyos dolgoknak meg kell találnod a mélyebb értelmét az életedben, ám ez mind-mind a saját érdekeidet szolgálja. Akárhogy is van, 2017-ben jobban el kell mélyedned önmagadban ahhoz, hogy számodra a dolgok mélyebb értelmet nyerjenek, ez tehát valamilyen szinten az önismeret és az önmagaddal történő számvetés éve lesz.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL