Mágus

 

A Mágus lapja mellett tetted le a voksodat, mely arra utal, hogy rendkívül erős és bölcs ember vagy – sokkal erősebb és bölcsebb, mint azt bárki láthatná rajtad. Mélyen összetett személyiséged van, erőforrásaidat a szellemi és az anyagi világból egyaránt meríted. Birtokolod azt a tudást, melynek köszönhetően képes vagy mind a saját, mind a körülötted élők életét befolyásolni. Egyfajta gyógyító erő lakozik benned, és ha úgy döntesz, használod is azt.

A 2017-es éved: Olyan titkos erőt, energiát birtokolsz, melynek segítségével bármikor képes vagy kapcsolódni a szellemi világgal. A közeli jövőben jobban megérted, hogyan használhatod fel a megérzéseidet, az ösztöneidet és az intellektusodat annak érdekében, hogy a sorsod jobbá forduljon. Akár hiszed, akár nem, felfedezed, hogyan tudod úgy manipulálni magad és másokat, hogy az mindenkinek jó legyen. 2017 a szellemi megvilágosodásod éve lesz, és ezen az úton már elindultál.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL