Szembenézel a problémákkal

 

Ha bajban vagy, szégyellsz kérdezni, mindig találsz utat, választ vagy megoldást. A jelmondatod: „problémák nincsenek, csak megoldások”. Magad és mások csodálatára tehát bátran nézel szembe a problémákkal. 

Erősséged: jól ismered magad, jól ismered a határaidat és a tudás képessé tesz arra, hogy megoldhasd a kellemetlen helyzeteket. Remek képességgel elemzed a helyzetet, minden megoldást számításba veszel és a legjobbat ki is tudod választani. 

Határaid: néha túl gyorsan haladsz. Hirtelen elhatározásból cselekszel, mert meg akarod találni a leggyorsabb és leghatásosabb megoldást. Lassíts, és ne akarj mindenki helyett megoldani mindent, mert könnyen kimerülhetsz. 

Legfőbb feladatod az, hogy hagyd abba a mindenáron győzni akarást, ez nem egy verseny. Lassíts egy kicsit, így sokkal eredményesebb és kiegyensúlyozottabb leszel. 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL