Elfutsz a problémák elől

 

Amint bármilyen probléma felmerül, minden bizonnyal menekülőre fogod. Nem beszélsz a problémákról és igyekszel még csak nem is gondolsz rájuk. Azt várod, hogy a gondok maguktól megoldódjanak, nem nézel szembe velük, inkább lefoglalod magad valami mással, mondjuk, elmész vásárolni, vagy valamilyen alkotó tevékenységbe menekülsz. Gyakran azt várod, hogy valaki oldja meg helyetted a saját problémáidat.

Erős oldalad: hihetetlen képességed van ahhoz, hogy elfelejts magad körül minden problémát, teljesen ki tudod kapcsolni az agyadat és a lelkedet is. Boldog vagy, ha valakiben megbízhatsz, hiszen így a problémáidat is arra a személyre tudod hárítani, miközben te tudsz mással foglakozni.

Gyengeséged: nincs kellő önbizalmad, hogy el hidd, képes vagy legyőzni a veszélyt. Lehet, hogy fájó kudarcok értek a múltban, és ezért nem vagy képes megoldani a problémáidat.

Legfőbb feladatod az, hogy ismerd fel azokat a mentségeket és technikákat, melyek segítségével elfutsz a problémák elől. Kényszerítsd magad arra, hogy szembenézz velük, és lehetőleg olyan emberektől kérj tanácsot ezzel kapcsolatban, akikben maximálisan megbízol, így lépésről lépésre meg fogod tanulni, hogy nem érdemes elfutni a gondok elől.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL