Halak

 

 A ki nem mondott, a lenyelt érzéseid és sérelmeid, plusz a lelki problémáid folyamatos vitákat szülhetnek a párkapcsolatodban, de legalábbis érezhetően és állandóan feszült lesz köztetek a viszony. Most félre kellene tenned az érzéseidet és még türelmesebbnek kellene lenned a pároddal, aki ha nem akar egyelőre beszélni a gondolatairól, akkor ne erőltesd. Hagyd, hogy magától nyíljon meg neked, de ehhez úgyis kellene viselkedned. Várd meg, amíg ő is készen áll rá és akkor fogtok tudni beszélni a gondjaitokról.

Szingliként egy izgalmas és kalandos hónap elé nézel. Nem valószínű, hogy ráakadsz a Nagy Ő-re, de találhatsz egy remek partnert, akivel egy kis kalandba bonyolódhatsz. Mindenestre színes embereket ismerhetsz meg és változatos felhozatalt kínál neked a sors.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL