8-as belsőgyermek szám

 

Gyermekkorodat a tekintélyes pozícióban lévő személyekkel való küzdelem és a hatalommal kapcsolatos leckék jellemezték. Valószínűleg olyan helyzetekben találtad magad, amelyekben szigorú vallásos elveket, esetleg merev társadalmi szabályokat erőltettek rád. Mások hatalmi törekvései akadályozták önismereted és belső erődbe vetett bizalmad kifejlesztését is. A pénz és a hatalom viszonyával kapcsolatos néhány kemény lecke megtanulása vár rád.

Később, életed második szakaszában, a hatalom és a szabályok korábban rád erőltetett, és a magasabb törekvéseiddel ütköző kérdésekkel kell megbirkóznod. Megtanulod megszabni határaidat, egyben elhatárolódni szüleid működésképtelen elveitől. Ahogy megtalálod azt, hogy pontosan ki vagy te, egyre inkább kész vagy a vezetői szerepre és a felelősség felvállalására is. Jelen pillanatban a pénz megszerzésének és kezelésének sikeres módját tanulod.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL