4-es belsőgyermek szám

 

Valószínűleg olyan családba születtél, amelyben az egyik, vagy minkét szülő a munka megszállottja volt, vagy kényszeresek voltak abban, amivel foglalkoztak. Ezt te valószínűleg úgy élted meg, mintha a munka miatt elveszítetted volna a szüleidet, ugyanis nagyon kevés időt tudtatok együtt tölteni. Minél többet voltak távol tőled egykor a szüleid, annál nagyobb a zavar, a fájdalom és a harag most a belsőgyermekben, akinek hiányzik a szülei szeretete. Gyermekkorod emléke tudattalanodban még most is el van tárolva, ezért erős hajlamod van a munka szabotálására. Ebből következően korai éveidben sok küzdelem kapcsolódhat a munkádhoz és a szakmai életedhez.

Jelen élethelyzetedben azért küzdesz, hogy megtaláld a saját célodat és a szíved szerinti munkát. Rájöttél, hogy csöppet sem leszel attól boldogabb, ha társadnak, vagy valaki másnak a kedvében járva azt teszed, amit ő szeretne. Legyőzöd a halogatásra való hajlamodat, és rátalálsz valami olyan dologra, amit valóban teljes szívből szeretnél csinálni, azaz nagy esélyed van arra, hogy megtaláld életed munkáját, és kiteljesedj benne.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL