1-es belsőgyermek szám

 

Kiskorodban valószínűleg erős akaratú szülőkkel éltél, és sokszor kerültél szembe tekintély pozícióban lévő, agresszív emberekkel. Megfélemlítettek és feltehetően bántalmaztak is. Saját identitásod megerősítésére törekedtél, és valószínűleg sokszor fellázadtál azok ellen, akikről úgy érezted, hogy elnyomnak téged. Erős identitást fejlesztettél ki, és hited szerint módod lesz megmutatni a világnak, hogy mire vagy képes. Mindazonáltal, ehhez még számtalan akadályt kell legyőznöd.

Később is még sok olyan helyzetbe kerültél, amelyekben személyiségedet önérvényesítően és erőteljesen kellett kifejezned. Mivel ez csöppet sem volt könnyű, sok haragot cipelsz magaddal. Akaratod helyes használatát tanulod, és felismered, hogy ugyanúgy tisztelned kell mások akaratát, mint a sajátodat. Most könnyebb lesz elérni azt, amit akarsz, és mivel önérvényesítésed érett, és közvetlen módon nyilvánul meg, kedvezőbb fogadtatásban részesül, a külvilág részéről.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL