Antik pisztoly

 

Abban bíztál, hogy egy régi párbajpisztolyt találsz abban a bizonyos kincses ládikóban? Ez bizony arra utal, hogy szenvedélyes és érzelmes lélek vagy. Nagyra értékeled az igazságot, ezzel szemben gyűlölöd a játékot, ezért mindig egyenesen célzol: szemből szembe mondod az igazadat. Bizonyára többen tartottak már életedben makacsnak és csökönyösnek, ám pusztán arról van szó, hogy mindig pontosan tudod, mit akarsz, merre tartasz, és soha nem hátrálsz meg. Rendkívül merész vagy, és mindenre van egy kidolgozott stratégiád, ezért környezeted gyakran számít rád, két dolog miatt is. Egyfelől azért, mert a társaságodban mindig garantált a jó hangulat és a nevetés, másodszor pedig azért, mert mindenki tudja rólad, hogy az igazság oldalán állsz. Őszinte és szeretetteljes ember vagy, akinek öröm a közelében lenni, és könnyen barátkozik. Emellett a hűség és a gondoskodás is jellemez – akár az utolsó ingedet is odaadnád a rászorulóknak.


A jövőt illetően az antik pisztoly arra utal, hogy hamarosan egy fontos kihívással vagy versenyhelyzettel kell szembesülnöd. Nem titok, hogy a végkimenetel félelemmel tölt el, ám a végén minden a kedved szerint alakul majd. Hunyd be a szemedet és bízz magadban! A hit meghozza az eredményét és a végén minden jóra fordul.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL