Háborús kitüntetések

 

Ha háborús kitüntetésekre számítottál a kincses ládikóban, az arra utal, hogy olyan ember vagy, aki legnagyobbra a becsületet, kötelességet és büszkeséget értékeli. Szerény, tiszteletreméltó lélek vagy, aki maximálisan tiszteli azokat, akik hasonlóképpen gondolkodnak. Rendkívül hűséges és igaz vagy, környezeted tudja, hogy rád mindig, minden téren lehet számítani. Adott szavad mindenre biztosíték, ezért aki ismer, az maximálisan bízik benned. Higgadtságodnak és leleményességednek köszönhetően környezeted vezetőként számít rád a stresszes helyzetekben. Ha valahol szükség üti fel a fejét, te azonnal ott teremsz, és ez annak a határtalan nagylelkűségnek tudható be, ami benned lakozik.


A jövőt illetően a háborús kitüntetések arra utalnak, hogy hamarosan egy speciális kötelezettséged lesz. Először talán idegesítő lesz a számodra, mert úgy fogod érezni, hogy a hátad közepére sem hiányzott, ám később kiderül, hogy nemcsak nagy sikereket könyvelhetsz el általa, de még valami nagyon különös dolgot is meg fogsz tapasztalni magadról, ami idáig rejtve volt előtted.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL