Régi fotóalbum

 

Ha az öreg fotóalbumot választottad, az arra utal, hogy valamilyen szinten a hagyományokban és a történelemben gyökerezel. Nosztalgikus szellemednek köszönhetően nagyon kötődsz a múlt tárgyaihoz és emlékeihez. A családi örökség számodra mindennél fontosabb, és büszke vagy az életutadra. Mivel ennyire nagyra értékeled a múltat, gyakran rosszul érzed magad a mai rohanó, elanyagiasodott világban. Élvezed a modernkori kényelmet, de igazándiból a régmúlt egyszerűségét és szépségét jobban szereted. Biztosan mondták már neked hogy öreg lélek vagy, és a korodhoz képest túlságosan bölcs, és ez így is van.


A régi fotóalbum azt mutatja, hogy egy családdal kapcsolatos változás várható a közeli jövőben. Ez lehet egy gyermek vagy egy kisállat érkezése, esetleg jelezhet egy új otthont is. Egy biztos: családod hamarosan bővül és változik, ám ez a változás csak is jó irányú lehet. Sok öröm és nevetés elé nézel, készülj fel rá!

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL