Régi szatén balettcipők

 

Ha azt remélted, hogy egy pár balettcipőt találsz a titokzatos kincses láda mélyén, az bizony arra utal, hogy művészlélek vagy. Lehet, hogy soha nem léptél fel színpadon, vagy nem festetted vászonra a gondolataidat, de annyi bizonyos, hogy teremtő lelked van, és méltányolod a szépséget. Gyönyörű álmok megálmodója vagy. Mivel képzeleted élénk és fantáziadús, hajlamos vagy túlságosan beleélni magad a filmekbe, és a regényekbe. Ez arra is utal, hogy az érzéseid, a szereteted és a szerelmed rendkívül mély, ezáltal könnyen bele tudod magad élni mások helyzetébe. Bár néha a fellegekben jársz, mindig harmóniában maradsz a környezeteddel.

A jövőt illetően a szatén cipellők azt jelzik, hogy nagy eséllyel kap hangsúlyt életedben a szereplés. Lehet, hogy részt veszel egy koncerten vagy egy színházi előadáson, de az is lehet, hogy a magánéletedben lesz szükség arra, hogy szerepet válts. Bármelyik is legyen, a tapasztalat megváltoztat és tökéletessé tesz.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL