Viktoriánus porcelán baba

 

Ha ezt az antik babát választottad, az a lelked öregségére utal. Lehet, hogy fiatal vagy, és a szellemed is fiatalos, de a lelked bizony már öreg. Öreg léleknek lenni annyit tesz, hogy több inkarnációd volt már, és előző életeid alkalmával elsajátítottál mindent, amire a legfelsőbb énnek szüksége van, és karmikus feladataid nagy részét is végre hajtottad. Személyiségedet tekintve rendkívül örömteli és mókakedvelő ember vagy, aki szinte minden korosztállyal megtalálja a közös hangot, ezért könnyen köt barátságot is. Az emberek pontosan a könnyedséged, a vidámságod és jószívűséged miatt kedvelnek. Imádod a gyermekeket és az állatokat, számodra soha nem jelent gondot, hogy gondoskodj róluk vagy gondozd őket. Kifinomult természetednek köszönhetően rendkívül kellemetlen számodra a nagy hangzavar, a durvaság és az agresszió, az erőszaktól pedig egyenesen kifordul a gyomrod. Elegáns vagy és gyengéd, aki kiélvezi az élet finom és kellemes dolgait, ugyanakkor mindig szerény és gyakorlatias maradsz.

A jövőt illetően a viktoriánus korbeli porcelánbaba arra utal, hogy jövőd a múltaddal kapcsolatban tartogat számodra valamit. Hamarosan találkozni fogsz egy régen elveszített baráttal, felfedezel egy régi tárggyal, vagy helyet. És ez az, ami valami régen elfelejtett dolgot is felszínre hoz belőled, mely hatalmas örömöt és megkönnyebbülést hoz számodra.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL