Szűz

 

Pénzügyek


2018-ban növekednek majd a kiadásaid, ugyanakkor bevételeid is, méghozzá a legváratlanabb forrásból. A felmerülő plusz költségek fedezésére mindig adódik majd több lehetőséged is. Azt viszont tartsd észben az idén, hogy bármilyen nélkülözhető összeget a legjobb azonnal befektetni. Ebben az évben hajlamos leszel érzelmi alapon költekezni. A csillagok azonban figyelmeztetnek, hogy okos dolog rokonoknak és barátoknak kölcsönadnod, mert az semmilyen célt nem szolgálna, ám megtörténhet, hogy a pénzt soha nem látod viszont. Január 5-e és február 20-a között egy nagyobb beáramló pénzhullámra számíthatsz. Lesznek ugyanakkor váratlan kiadásaid is, ezekre próbálj meg előre felkészülni spórolással. Számíts arra hogy pénzügyileg a legrosszabb időszakod június közepe és szeptember közepek között lesz.

Üzlet


Üzleti ügyeidre idén uralkodó bolygód, a Merkúr lesz a legnagyobb hatással, ő gondoskodik majd arról ,hogy megalapozott döntéseket hozz. Nehézségeket az okoz majd, amikor a Szaturnusz március közepén retrográdba fordul és ezáltal akadályokat gördít eléd. Ebben az időszakban is eljön majd némi enyhülés, mégpedig amikor a Szaturnusz a jegyed harmadik házában jár. Azt javasoljuk, ekkor tégy lépéseket céljaid megvalósítása érdekében. Ha esetleg vannak részvényei vagy kereskedsz velük, tartsd a szemed a készleteiden! Ne tarts túl nagy összegeket játékban, mert a nagy áringadozások következtében veszteséged hatalmas lehet!

Munka és tanulmányok


Karrier terén a dolgok maradni látszanak úgy, ahogy vannak, nem várhatóak jelentős változások. Az év során feletteseiddel kommunikálj óvatosan, és ne osztogass kéretlen jó tanácsokat. Az év kezdetétől március közepéig tartó időszak kritikusnak tűnik, ekkor húzd meg magad és hagyd, hogy a jól végzett munkád beszéljen helyetted.

Ha új munkát szeretnél, sokáig kell majd várakoznod, ám amikor a lehetőség váratlanul megérkezik, érdemes lesz hezitálás nélkül elfogadnod. Június közepe és szeptember közepe között érkezhet néhány jó lehetőség, de a retrográd Szaturnusz megzavarhatja ítélőképességedet, ezért jobban teszed, ha maradsz, ahol vagy. Munkahelyváltásra a legjobb időszak az augusztustól szeptember közepéig tartó periódus. A döntést azonban alaposan fontold meg, mérlegelve minden előnyét és hátrányát és mindenképpen hosszú távú terveidet tartsd szem előtt.

Tanulmányok terén a csillagok kedvező hatást mutatnak. A Szaturnusz és a Jupiter elhelyezkedése tudományos téren történő előrehaladást mutatnak. Az év a tanulmányokat folytatóknak szerencsésen indul, azonban a jegyed 12. házába érkező Szaturnusz igencsak próbára teszi majd képességeidet és odaadásodat. Ha azonban hajlandó vagy a szokottnál is keményebben megdolgozni eredményeidért, sikerekkel zárhatod az évet.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL