Rák

 

Pénzügyek


Pénzügyi tevékenységeid az év nagy részét lefoglalhatják. Az év kezdeti szakaszában a retrográd Jupiter átutazik a pénzügyekhez és családhoz kapcsolódó házadon, erősítve ezzel életed ezen területeit. Számolnod kell vészhelyzetekkel és költségeid növekedésével. Hogy elkerüld a kellemetlenségeket, tervezd meg pénzügyeidet, hogy legyen tartalékod a borús napokra! Április utolsó hete körül, amikor a Jupiter direktbe fordul, érdemes lesz új projektek tervezésébe fognod, mert azok növelhetik bevételeidet. Ha a nyereség motivál, érdemes lesz pénzedet biztonságos kötvényekbe fektetned, ezek később az év folyamán jó hasznot hozhatnak. Idén ingatlan vagy akár luxusjármű vásárlása is benne van a pakliban. Tartsd azonban szem előtt, hogy június közepén, a retrográd Szaturnusz megérkezésével a Skorpióba bevételeid visszaeshetnek. Ez a kedvezőtlen időszak szeptember közepével ér véget.

Üzlet


Üzleti ügyeid pénzügyeidhez hasonlóan alakulnak. A Jupiter idén látványosan hozzásegít majd az üzleti növekedéshez. Az év első negyede nehézkes lesz, különösen a társas vállalkozásokban, később azonban jobbra fordulnak a dolgok. A retrográd Szaturnusz belépésével a Skorpióba lassulás várható, ám amikor a Szaturnusz augusztus 15-e körül direktbe fordul, bolygóállásaid javulnak és üzleti ügyeid gyors növekedésnek indulnak. Pénzügyeid bölcs kezelése segít majd céljaid megvalósításában, vezetői feladatköröd azonban az utolsó negyedévben problémákat vethet fel, ám ezek a problémák az év vége felé közeledve egytől egyig megoldódnak. Ha a gyártási szektorban tevékenykedsz, ügyelj forrásaid megfelelő kezelésére, különben az október közepétől november végéig tartó időszak nehézségeket tartogathat számodra. Ne hitelezz ügyfeleidnek fedezet nélkül és kerül az elsietett pénzügyi döntéseket! Ha a szolgáltatóiparban vállalkozol, készülj fel ,hogy idén egy nehezebb időszak áll előtted.

Munka és tanulmányok


Munkahelyváltásra az első negyedév mutatkozik a legalkalmasabbnak. De ha jelenlegi munkahelyeden maradsz is, mindenképp nyerő leszel. Pénzügyi nyereség szintén kirajzolódni látszik idén, mégis légy óvatos, ha karriered terén nagyobb változást fontolgatsz! Ellenőrizz alaposan minden körülményt és ha szükséges, kérd ki szakember tanácsát. Ha épp első munkádat készülöd elvállalni, a május hónap kiváló szakmai lehetőségeket tartogat számodra. Június és július folyamán légy igen körültekintő: a munkahelyi nyomás növekszik majd és nehezebben jössz ki főnökeiddel. Szeptember közepétől viszont jócskán javul majd a helyzet. Mindent egybevetve, a 2018-as év jónak tűnik számodra a karrieredet érintő kérdésekben.

Tanulmányok terén viszont egészen más a helyzet. Nehéz lesz megőrizned a koncentrációdat az év során. Nem érzel majd túl nagy hajlandóságot a tanulásra vagy a rendszeres óralátogatásra, ám a csillagok óva intenek az ilyen fajta hozzáállástól. Ha ez a végzős éved, még keményebben kell majd tanulnod, hogy a kívánt eredményeket elérd. Ha még folyamatban vannak felsőfokú tanulmányaid, általánosságban jobbak lesznek a kilátásaid, de a június közepétől szeptember közepéig tartó időszakban neked is szembe kell majd nézned néhány nehézséggel és zavaró tényezővel.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL