ANGYALISKOLA

Válassz egy imát és mondd el az Ősz Angyalainak, hogy tökéletes őszi időszakod legyen

Legyen az őszi időszakot pont olyan, mint amilyennek szeretnéd! Jöjjön eső, ború, és hideg idő, te varázsolj bele színt! Válassz egyet – vagy akár mindet! – az Ősz Angyalainak imái közül és fordulj hozzájuk segítségért vagy útmutatásért! Szeptember, Október és November Angyala csak arra vár, hogy segíthessenek, de ehhez az kell, hogy Te megtedd az első lépést feléjük!

Egy kellemes őszi estén a szabadban vagy otthonodban az oltárod előtt a gyertyafényben suttogd el a választott imádat majd a végén köszönd meg nekik a segítséget a saját szavaiddal:

{KEPGALERIA}

Erőt adó ima

Barbiel angyal az Október hónap angyala. Egy olyan angyal, aki a munkáért és a gondoskodásért felelős, mint ahogy magáért a felelősségért is. Éppen ezért a hozzá szóló imában arra kérheted, adjon neked erőt a mindennapok viszontagságaihoz:

„Szentséges Barbiel, halld meg sóhajomat, hogyan küzdök erőtlenül nap, mint nap. Segítségért fordulok hozzád és azért fohászkodom, hogy áldj meg engem végtelen szereteteddel és adj erőt, hogy gondoskodhassak magamról és szeretteimről. Adj nekem annyi energiát, hogy fáradhatatlanul, és boldogan végezhessem dolgomat, hogy fényt vigyek a magam és szeretteim életébe. Kérlek téged segíts megtalálni azt, aminek köszönhetően szívvel-lélekkel végezhetem mindennap a feladatomat!”

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL