ANGYALISKOLA

Válassz egy imát és mondd el az Ősz Angyalainak, hogy tökéletes őszi időszakod legyen

Legyen az őszi időszakot pont olyan, mint amilyennek szeretnéd! Jöjjön eső, ború, és hideg idő, te varázsolj bele színt! Válassz egyet – vagy akár mindet! – az Ősz Angyalainak imái közül és fordulj hozzájuk segítségért vagy útmutatásért! Szeptember, Október és November Angyala csak arra vár, hogy segíthessenek, de ehhez az kell, hogy Te megtedd az első lépést feléjük!

Egy kellemes őszi estén a szabadban vagy otthonodban az oltárod előtt a gyertyafényben suttogd el a választott imádat majd a végén köszönd meg nekik a segítséget a saját szavaiddal:

{KEPGALERIA}

Tisztító Ima

Szeptember és a Mérleg Angyala, vagyis Uriel felel a tűz elemért is, vagyis a gyógyítás angyala is ilyen tekintetben, hiszen a tűz erejével megtisztulhatunk. Tisztítsd meg testedet és lelkedet az ősszel, kérd Uriel segítségét ezzel az imával:

„Uriel, te, aki az Éltető és Tisztító Tűz Angyala vagy, kérlek borítsd lángba testemet és lelkemet. Űzz ki belőlem minden bút és bánatot, minden betegséget és nyavalyát, mely lelkemből fakad. Segíts nekem a gyógyulás útjára lépni, és megszabadítani törékeny porhüvelyemet mindattól, amire nincs szüksége. Imádkozom azért, hogy holnap egy ép testben, ép lélekkel ébredjek. Ezért fohászkodom hozzád, hogy légy a segítségemre!”

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL