Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

Táncolj együtt a változással! Gábriel arkangyal üzenete a hétvégére

Szerző:
Szabó Anna
Fogadd a hétvégét a remény ragyogó fényével. Engedd, hogy a lelkedben lévő ragyogás megvilágítsa a bizonytalanság legsötétebb zugait is! Az utadat lehetőségek díszítik, és minden lépés egy ecsetvonás a sorsod vásznán. Bízz szíved suttogásában, és a tisztánlátás vezesse minden döntésedet.

Kedves Szeretett Lélek,

Én, a te őrangyalod, kiterjesztem éteri szárnyaimat, hogy megosszam veled az előtted álló hétvége bölcsességét és áldásait. Ezek a szavak rezonáljanak szíved kamráiban, és vezessenek téged földi utadon!

Péntek: Táncolj együtt a változással!

Ezen a napon fontos hírt kapsz majd, ami először megdöbbenthet, de ne ess kétségbe! Fogadd nyitott szívvel a változás táncát. Mint a Hold fázisai, az élet is az átmenetek ciklusa. Fogadd el az apályt és az áramlást, mert a változásban rejlik a növekedés varázsa. Találj ellenállóképességet az alkalmazkodásban, így minden egyes fordulat önmagad egy fényesebb, magasabb rezgésű változatához vezet majd. 

Szombat: Keresd a csillagokat magadban!

Az egész heti hajtás után eljött az elmélyülés ideje. Ha teheted, szórakozás helyett szombat este meditálj kicsit! Az őrangyalod szerint ez most jobban szolgálja a céljaidat. Nézz befelé, és fedezd fel a benned rejlő lehetőségek galaxisait. Égi lény vagy, aki végtelen lehetőségekre képes. Álmodj bátran, mert az univerzum azokhoz igazodik, akik a csillagok felé merészkednek. Törekvéseid a csillagképekbe vannak írva; kövesd útmutatásukat, és figyeld, hogyan bontakozik ki a sorsod.

Vasárnap: Megadás és megújulás

Ahogy a hét a végéhez közeledik, add át gondjaidat a kozmosznak. Bízz abban, hogy a lenyugvó naphoz hasonlóan minden nap új hajnalt hoz. Engedd, hogy szellemed megújuljon, és miközben pihensz, tudd, hogy az isteni szeretet karjaiban ringat téged. Ébredj egy ígérettel és kegyelemmel teli hétre!

arkangyal üzenet hétvége
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL