ANGYALISKOLA

Megérkezett Szeptember Angyalának 5 új üzenete!

Szeptemberrel együtt megérkezik az ősz is és ez bizony újabb kihívásokat jelent, amikre nem árt felkészülni. Uriel arkangyal, vagyis Szeptember Angyala a segítségedre lesz ebben, megosztja veled mi a teendőd és mire érdemes különösebb figyelmet fordítanod! Kövesd jó tanácsait és hozd ki a maximumot szeptemberből! 

4. Alakulj át – Uriel segít!

Nem csak segít benne, de valahol szükségszerű is az ősszel az átalakulásod. Egy újabb fejezet kezdődik az életedben, ami „új” embert kíván meg. Ugyanis ősszel érkeznek az új feladatok, az új életleckék, az új szerelem, az új munka. Ezért kell neked is követned az újdonságokat. Nem kell teljesen kicserélődnöd, lehet csak egy új életmódra, új életfilozófiára lesz szükséged. Ebben is a segítségedre lesz Uriel arkangyal, hogy ezt megtaláld.
Ugyanakkor Uriel abban is segíthet, hogy elkerüld az őszi depressziót. Átsegít a nehéz időszakon, fénnyel, reménnyel, élettel tölt fel, hogy ne hagyd el magadat, hogy ne úgy kezeld az őszt, mint egy sötét és szomorúsággal teli időszakot, mert vége van minden jónak. Segít más szemmel látni a dolgokat és átváltani „őszi-üzemmódra”.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL