Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

Íme, az 5 legfontosabb elintéznivalód Februárban - Február Angyalai figyelmeztetnek!

Szerző:
Szabó Anna
Beköszöntött a már ókori rómaiaknál is ismeretes Februália, a fesztiválok és karneválok időszaka. Lehet, hogy még repkednek a mínuszok, de folytatódik a megújulásod időszaka. A tudatos életvitel megkíván bizonyos dolgok megtételét ebben a hónapban. Február Angyalai segítenek és megmondják, mi azaz 5 dolog, amit feltétlenül meg kell tenned a hónapban!

 

Barchiel, a könyörület, türelem és egyben február főangyala. Imádkozz hozzá, miután elolvastad a hónapban rád váró feladataidat, mert nála jobban senki sem segíthetne bennük. Ugyanakkor még biztosítja számodra a tél hátralevő részében a nyugalmat és békét és felkészít a tavasz befogadására és a vele járó közelgő változásokra.

De a hónap egyes heteiben is uralkodnak angyalok, mint Anaeul, Mechiel, Damabiah, Manakel, Eiael, és Habuiah. Hamarosan őket is megismerheted, de előbb nézz a hónap legfontosabb 5 teendője elé: 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

5. Kezdj párt keresni vagy a házi tüzet fellobbantani!

Egyáltalán nem csak a tavasz meg a nyár a szerelmesek ideje, hanem a Február is! Hiszen nem véletlenül van Valentin-nap is ebben a hónapban. Éppen ezért eljött az ideje a párkeresésnek, párválasztásnak, illetve a már meglévő szerelmesek között a házi tűz ismételt felobbantására is. Vagyis ha te szingli vagy, akkor ez a te időszakod! Nem az a lényeg, hogy a szerelmesek ünnepére már legyen valakid, hanem hogy a hónapban amilyen módon csak tudsz, neki fogj az aktív párkeresésnek. Vagy ha már több jelölted is akad, akkor közeleg a választás ideje! A párkapcsolatban és házasságban élők is tisztítsák meg szerelmi életüket, és rakjanak újra tüzet! Ugyanúgy ápolásra és frissítésre szorul az ő életük is, ezért amilyen módon csak tudják, élesszék fel a szerelmüket és kezdjék el azt ismételten táplálni.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL