Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

Íme, az 5 legfontosabb elintéznivalód Februárban - Február Angyalai figyelmeztetnek!

Szerző:
Szabó Anna
Beköszöntött a már ókori rómaiaknál is ismeretes Februália, a fesztiválok és karneválok időszaka. Lehet, hogy még repkednek a mínuszok, de folytatódik a megújulásod időszaka. A tudatos életvitel megkíván bizonyos dolgok megtételét ebben a hónapban. Február Angyalai segítenek és megmondják, mi azaz 5 dolog, amit feltétlenül meg kell tenned a hónapban!

 

Barchiel, a könyörület, türelem és egyben február főangyala. Imádkozz hozzá, miután elolvastad a hónapban rád váró feladataidat, mert nála jobban senki sem segíthetne bennük. Ugyanakkor még biztosítja számodra a tél hátralevő részében a nyugalmat és békét és felkészít a tavasz befogadására és a vele járó közelgő változásokra.

De a hónap egyes heteiben is uralkodnak angyalok, mint Anaeul, Mechiel, Damabiah, Manakel, Eiael, és Habuiah. Hamarosan őket is megismerheted, de előbb nézz a hónap legfontosabb 5 teendője elé: 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. Gyónj meg!

Februália idején, amikor az emberek testi és lelki megtisztuláson estek át nagyon fontos volt a gyónás is. Természetesen akkoriban nem feltétlenül keresztény értelemben. Mindegy, hogy ma milyen istent, isteneket szolgálsz, szeretsz, a lényeg, hogy használd ki ezt az időszakot arra, hogy te is megbánd az elmúlt éved bűneit, rossz tetteit, mindazt, amivel másoknak ÉS magadnak ártottál. Tedd le most ezeket a terheket az év elején, hogy tiszta lélekkel és karmával mehess tovább az évben. Ha kell, tarts hozzá egy kis szertartást, amikor hangosan elmondod tetteidet és hogy bánod őket. Mert mondani sem kell, csak akkor ér az egész valamit, ha tényleg bánod is. Amennyiben hívő keresztény vagy, akkor bátran keresd fel azt a személyt, akinél megteheted a gyónást. Ugyanakkor bárki megteheti azt is, hogy a bizalmasát kéri fel gyóntatónak. Mindegyik ugyannyit ér és számít. Amivel pedig még megtudod fejelni, ha annak is elmondod, aki ellen vétettél, hogy már sajnálod a dolgot és bocsásson meg neked. Így még a kapcsolataidat is rendbe teheted az év kezdetén!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL