Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

Így leld meg idén az új szerelmet és a boldog kapcsolatot! - A szerelem angyala segít

Szerző:
Szabó Anna
Keresed a párodat, a lelki társadat? Vagy csak szeretnéd, ha boldog és kiegyensúlyozott lenne a párkapcsolatod? Akkor van néhány dolog, amit meg kellene tenned ahhoz, ha azt szeretnéd, hogy idén megvalósuljanak a vágyaid. Kövesd Anael, a szerelem angyalának útmutatásait és rövidesen megleled az új kedvest, illetve eléred azt, hogy kapcsolatod olyan legyen, mint amilyennek szeretnéd!

A Vénusz Évében járunk, és ha igazán megakarod lelni a párodat vagy elérnéd a boldog párkapcsolati szintet, akkor van néhány dolog, amit meg kell tenned a szerelem és az érzelmek évében! Anael, a szerelem angyala elárulja, mik a teendőid:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Megtanulni egyedül lenni

Sokan félnek a magánytól, mint a tűztől, mintha büntetés lenne. Igaz, hogy az ember társas lény, de kell tudnia egyedül is lennie, mert időnként csak így érthet meg, tanulhat meg dolgokat. Ezért kellene az egyedülállóknak is legyőzni a magánytól való félelmüket és meglátni benne a lehetőséget. Tegyék meg azt, amit lehet, hogy párban nem tudnának, szánjanak több időt lelkükre és személyiségük fejlesztésére. Ugyanezt kellene tenniük a párban élőknek is, nem teljesen beleolvadni a kapcsolatukba, hanem időnként ott is beiktatni egy kis magányt az életükbe, hogy önmagukkal lehessenek és azt tehessék, amihez kedvük van. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL