Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

Így leld meg idén az új szerelmet és a boldog kapcsolatot! - A szerelem angyala segít

Szerző:
Szabó Anna
Keresed a párodat, a lelki társadat? Vagy csak szeretnéd, ha boldog és kiegyensúlyozott lenne a párkapcsolatod? Akkor van néhány dolog, amit meg kellene tenned ahhoz, ha azt szeretnéd, hogy idén megvalósuljanak a vágyaid. Kövesd Anael, a szerelem angyalának útmutatásait és rövidesen megleled az új kedvest, illetve eléred azt, hogy kapcsolatod olyan legyen, mint amilyennek szeretnéd!

A Vénusz Évében járunk, és ha igazán megakarod lelni a párodat vagy elérnéd a boldog párkapcsolati szintet, akkor van néhány dolog, amit meg kell tenned a szerelem és az érzelmek évében! Anael, a szerelem angyala elárulja, mik a teendőid:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Ki kell tudni fejezni az érzelmeket

Az idei évben nem a hűvös magatartás lesz a nyerő, a Jégkirálynő szerep, hogy ezzel sarkalld a párodat a küzdelemre. Már szingliként is fontos lesz, hogy érzelmileg nyitottnak mutatkozz és bátran tudtára merd adni a másik félnek a szimpátiádat. Nem kell ömlengni vagy már másnap szerelmi vallomást tenni, de merd kimutatni az érzelmeidet. Ugyanez igaz a párokra is, akiket az visz majd előrébb, ha bátran kifejezik, kimondják érzelmeiket. Meg kell mindenkinek értenie azt, hogy az érzelmek kifejezése nem gyengeség, hanem egy előnyös képesség.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL