Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

Hogyan kommunikálnak az angyalok a számokon keresztül?

Szerző:
Szabó Anna
Észrevetted már, hogy ugyanaz a szám vagy számsor újra és újra felbukkan a nap folyamán? Amikor korán reggel felébredsz, és az órádra nézel, az mindig 5:15-öt mutat? Vagy a reggeli kávé és a péksüti összesen 515 forintba került a boltban? Amikor este felveszed a könyved, azt tapasztalod, hogy az 515. oldalon tartasz? Ez nem a véletlen, hanem az angyalok műve!

Ezeknek a számoknak a megjelenése valószínűleg nem véletlen, hanem angyalok vagy szellemi vezetők próbálnak kommunikálni veled. Az angyalok és a szellemi vezetők megpróbálnak vezetni minket az életben. Utat mutatnak, tanítanak, segítenek megoldani a gondjainkat. Egyesek tudatosan vagy tudattalanul, de engedik magukat vezetni a spirituális képességeiknek köszönhetően. Mások viszont annyira zárt pszichikai adományokkal rendelkeznek, hogy nehezebb vezetni őket vagy csak tudattalanul sikerülhet az égieknek.
 

Számok jelentései

Számos különböző útmutató áll rendelkezésre a különböző angyalszámok jelentéséhez, de itt van egy rövid áttekintő:

Az 1-es szám azt jelenti, hogy összhangban vagy a spirituális céloddal, és általában azt jelzi, hogy jó úton jársz. Arra is utalhat, hogy spirituális ébredésen mész keresztül.

A 2-es szám annak a jele, hogy higgy és bízz abban, hogy bármi is történik az életedben, bármilyen kihívás is érjen, az a legjobb számodra.

A 3-as szám gyakran arra szólít fel, hogy légy nyitott és őszinte magaddal és másokkal szemben. Figyelj arra, mi történik valójában körülötted, és mire van szükséged.

A 4-es szám azt jelezheti, hogy az isteni gyógyulás úton van, és segítséget kapsz ahhoz, hogy átvészeld azt, amivel küszködsz.

Az 5-ös szám gyakran azt súgja, hogy változás van a láthatáron, és valami új és jelentős dolog érkezik az életedbe.

A 6-os szám azt sugallhatja, elakadtál valamiben vagy egy a gondolkodásmódod van megrekedve, és itt az ideje, hogy változtass.

A 7-es szám spirituális mesterséget, sőt csodákat tükröz, és általában azt jelzi, hogy jó úton jársz.

A 8-as szám általában tükröt mutat, és azt üzenheti, hogy valamilyen munka- vagy karrierrel kapcsolatos cél hamarosan megvalósul.

A 9-es szám azt jelenti, valami az életedben a végéhez közeledik, és el kell engeded. Ez az új kezdeteket is tükrözi, hogy új lehetőségek várnak rád.

Az angyalszámok általában, de nem mindig, háromjegyű sorozatként jelennek meg, és gyakran ugyanaz a három számjegy, amely újra és újra megismétlődik.

Például sokan látják a 222-es angyal számot, ami egy erős jelzés arra, miszerint jelentős változás történik az életedben.

Vegyes számsoroknál - mint az 515-ös szám -, külön kell értelmezni a számokat.

Gyakran az angyalszámok egyfajta támogató, megerősítő üzenetek, de lehetnek közvetlen válaszok is egy olyan kérdésre, amit feltettünk az univerzumnak.
 

forrás

angyalok angyaliskola üzenet jóslat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL