Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

Hogyan kommunikálnak az angyalok a számokon keresztül?

Szerző:
Szabó Anna
Észrevetted már, hogy ugyanaz a szám vagy számsor újra és újra felbukkan a nap folyamán? Amikor korán reggel felébredsz, és az órádra nézel, az mindig 5:15-öt mutat? Vagy a reggeli kávé és a péksüti összesen 515 forintba került a boltban? Amikor este felveszed a könyved, azt tapasztalod, hogy az 515. oldalon tartasz? Ez nem a véletlen, hanem az angyalok műve!

Ezeknek a számoknak a megjelenése valószínűleg nem véletlen, hanem angyalok vagy szellemi vezetők próbálnak kommunikálni veled. Az angyalok és a szellemi vezetők megpróbálnak vezetni minket az életben. Utat mutatnak, tanítanak, segítenek megoldani a gondjainkat. Egyesek tudatosan vagy tudattalanul, de engedik magukat vezetni a spirituális képességeiknek köszönhetően. Mások viszont annyira zárt pszichikai adományokkal rendelkeznek, hogy nehezebb vezetni őket vagy csak tudattalanul sikerülhet az égieknek.
 

Minden számnak van egy üzenete

Ha felhívják figyelmünket a számokra, az angyalok és a szellemi vezetők átvághatnak a magunk köré épített szűrőkön, és üzenetet küldetnek nekünk. Ezt megtehetik az álmunkban, egy másik személyen keresztül vagy éppen ismétlődő számsorok révén, amiket angyalszámoknak hívunk.

Ezeknek az ismétlődő számoknak a látványa megnyugtató lehet, és arra emlékeztet bennünket, hogy nem vagyunk egyedül, és akad egy támaszunk a spirituális síkon van támaszunk. Ugyanakkor a számoknak jelentésük is van.

Minden szám spirituális rezonanciával és jelentéssel bír. Tehát az 515-ös szám nemcsak a figyelmünk felkeltésére szolgál, hanem egy konkrét üzenet is.
 

angyalok angyaliskola üzenet jóslat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL