ANGYALISKOLA

Akkor küldik neked az angyalok ezt az 5+1 jelet, ha rossz úton jársz!

Akkor jársz rossz úton, amikor letérsz a személyes ösvényedről, netán elkezdesz helytelenül cselekedni. Időről-időre mindannyiunkkal előfordulhat, ám az a jó, ha vissza is tudunk találni az útra magunktól vagy akár segítséggel. Ám ez néha nem következik be. Szerencsére az angyalaink ilyen helyzetben sem hagynak magunkra, sőt, igyekszenek visszaterelni bennünket a helyes útra és jelzik, hogy rossz úton járunk!

Mindenkivel előfordul, hogy néhányszor letér a helyes útról. Ez nem bűnös dolog. Akkor jelent problémát, amikor az ember nem akar vagy nem tud visszatérni és emiatt esetleg önpusztító tevékenységbe kezd. Hála az égnek angyalaink mellettünk állnak és támogatnak bennünket abban, hogy visszatérjünk a helyes ösvényre!

Nem vagy boldog

Magad sem érted miért. Azt hitted, boldog leszel, ha véget vetsz az összes baráti kapcsolatodnak vagy ha elköltözöl egy másik városba. Boldognak kellene lenned most, hogy szakmát váltottál. Mégsem örülsz. Érdemes lenne fontolóra venned, hogy azért nem vagy boldog, mert nem is ez a te utad. Hoztál egy hirtelen jött, meggondolatlan döntést, amire talán a dac vagy a megfelelési kényszer vett rá. Figyeld meg, ha megpróbálod visszacsinálni vagy legalábbis helyrehozni a dolgokat, rövid időn belül ismét boldog leszel.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL