ANGYALISKOLA

Akkor küldik neked az angyalok ezt az 5+1 jelet, ha rossz úton jársz!

Akkor jársz rossz úton, amikor letérsz a személyes ösvényedről, netán elkezdesz helytelenül cselekedni. Időről-időre mindannyiunkkal előfordulhat, ám az a jó, ha vissza is tudunk találni az útra magunktól vagy akár segítséggel. Ám ez néha nem következik be. Szerencsére az angyalaink ilyen helyzetben sem hagynak magunkra, sőt, igyekszenek visszaterelni bennünket a helyes útra és jelzik, hogy rossz úton járunk!

Mindenkivel előfordul, hogy néhányszor letér a helyes útról. Ez nem bűnös dolog. Akkor jelent problémát, amikor az ember nem akar vagy nem tud visszatérni és emiatt esetleg önpusztító tevékenységbe kezd. Hála az égnek angyalaink mellettünk állnak és támogatnak bennünket abban, hogy visszatérjünk a helyes ösvényre!

Drámai fordulat következik be

Ha nagyon nem akarunk tudomást venni arról, hogy letértünk az útról, az angyalok segítség gyanánt képesek erőteljesebb jeleket küldeni. Ilyenkor pedig rendkívüli dolgok történhetnek velünk. Szerencsés körülmények között megúszunk egy balesetet vagy más kellemetlenséget. Történik valami, ami arcul csap, mélyen elgondolkodtat. Nem az a céljuk, hogy fájdalmat okozzanak, megbántsanak, hanem az, hogy észbe kapjunk és mielőbb visszatérjünk a számunkra kijelölt ösvényre.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL