ANGYALISKOLA

Akkor küldik neked az angyalok ezt az 5+1 jelet, ha rossz úton jársz!

Akkor jársz rossz úton, amikor letérsz a személyes ösvényedről, netán elkezdesz helytelenül cselekedni. Időről-időre mindannyiunkkal előfordulhat, ám az a jó, ha vissza is tudunk találni az útra magunktól vagy akár segítséggel. Ám ez néha nem következik be. Szerencsére az angyalaink ilyen helyzetben sem hagynak magunkra, sőt, igyekszenek visszaterelni bennünket a helyes útra és jelzik, hogy rossz úton járunk!

Mindenkivel előfordul, hogy néhányszor letér a helyes útról. Ez nem bűnös dolog. Akkor jelent problémát, amikor az ember nem akar vagy nem tud visszatérni és emiatt esetleg önpusztító tevékenységbe kezd. Hála az égnek angyalaink mellettünk állnak és támogatnak bennünket abban, hogy visszatérjünk a helyes ösvényre!

Minden ok nélküli szorongás fog el

Biztos éreztél már ilyesmit! Látszólag minden ok nélkül szorongani, aggódni kezdtél. Rád tört a pánik és a legszívesebben bevetted volna magadat a szobádba, hogy ki se mozdulj onnan. Ha csak nem tényleg pánikroham munkálkodott benned, akkor könnyen megeshet, hogy te magad is érzed azt, hogy rossz úton jársz. Tudattalanul, de sejted, hogy valami nincs rendjén. Ne altasd el ezeket az érzéseket, hanem nézz velük szembe!
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL