ANGYALISKOLA

Akkor küldik neked az angyalok ezt az 5+1 jelet, ha rossz úton jársz!

Akkor jársz rossz úton, amikor letérsz a személyes ösvényedről, netán elkezdesz helytelenül cselekedni. Időről-időre mindannyiunkkal előfordulhat, ám az a jó, ha vissza is tudunk találni az útra magunktól vagy akár segítséggel. Ám ez néha nem következik be. Szerencsére az angyalaink ilyen helyzetben sem hagynak magunkra, sőt, igyekszenek visszaterelni bennünket a helyes útra és jelzik, hogy rossz úton járunk!

Mindenkivel előfordul, hogy néhányszor letér a helyes útról. Ez nem bűnös dolog. Akkor jelent problémát, amikor az ember nem akar vagy nem tud visszatérni és emiatt esetleg önpusztító tevékenységbe kezd. Hála az égnek angyalaink mellettünk állnak és támogatnak bennünket abban, hogy visszatérjünk a helyes ösvényre!

Folyamatosan rémálmaid vannak

Az utóbbi időkben állandóan rémálmaid vannak? Álmaid félsz és valami katasztrofális dolog történik? Főleg maga az álom jelentése világíthat rá arra, hol tértél le a helyes útról vagy mit rontottál el, de az biztos, hogy nagyon is jelezhetik azt: rossz útón jársz. Az álmokat a háborgó lelked és az angyalok is küldhetik, akik szeretnék, hogy mielőbb észbe kapj és visszatérj a helyes útra. Próbáld elemezni az álmaidat!
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL