ANGYALISKOLA

Akkor küldik neked az angyalok ezt az 5+1 jelet, ha rossz úton jársz!

Akkor jársz rossz úton, amikor letérsz a személyes ösvényedről, netán elkezdesz helytelenül cselekedni. Időről-időre mindannyiunkkal előfordulhat, ám az a jó, ha vissza is tudunk találni az útra magunktól vagy akár segítséggel. Ám ez néha nem következik be. Szerencsére az angyalaink ilyen helyzetben sem hagynak magunkra, sőt, igyekszenek visszaterelni bennünket a helyes útra és jelzik, hogy rossz úton járunk!

Mindenkivel előfordul, hogy néhányszor letér a helyes útról. Ez nem bűnös dolog. Akkor jelent problémát, amikor az ember nem akar vagy nem tud visszatérni és emiatt esetleg önpusztító tevékenységbe kezd. Hála az égnek angyalaink mellettünk állnak és támogatnak bennünket abban, hogy visszatérjünk a helyes ösvényre!

Mindig ugyanazt a tanácsot kapod!

Ha azt figyelted meg, hogy mindig ugyanazt a tanácsot kapod másoktól, akkor az egy jel. Ugyanazt mondja a testvéred, a párod, a kollégád, a barátod, de még a bolti eladó is. Ha többen javasolják neked ugyanazt, akár más szavakkal, érdemes alaposan elgondolkoznod azon, hogy talán nemcsak bele akarnak szólni az életedbe, hanem az égiek próbálnak téged támogatni, illetve megmenteni a kellemetlenségtől és ezért kapod meg folyton, hogy „Talán mégsem kellene külföldre költöznöd.”
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL