ANGYALISKOLA

8 jel, amely arra utal, hogy angyalok és a Teremtő keresik veled a kapcsolatot

Van, hogy mi keressük a kapcsolatot az angyalokkal és a Teremtővel, mert szükségünk van a segítségükre vagy mert önmagunkat, a lelki békénket keressük. Máskor viszont ők igyekszenek elérni minket. Hogy miért? Mert tervük van velünk. Szeretnék, ha beteljesítenénk a sorsunkat vagy egy feladatot. Vagy üzenetük van a számukra. Ha a következő jelet tapasztalod az életedben, akkor éppen ez történik veled is!

Az sem kizárt, hogy szeretnék, hogy a magad módján szolgáld őket és ezért keresnek. Rengeteg oka lehet. Ez a 8 jel segít abban, hogy észrevedd, ha valóban keresik veled a kapcsolatot az angyalok és a Teremtő:

Megjelenik benned a küldetéstudat

Talán egyik napról a másikra vagy lassan, de megérik benned a küldetéstudat. Nem mániákus módjára, de igenis tenni akarsz az emberekért, az állatokért, a Földért. Segíteni akarsz egy bizonyos rétegnek. Változtatni akarsz az életeden azért, hogy másoknak is segíts változtatni az életükön. Úgy érzed, az égiek kiválasztottak és feladattal bíztak meg. Ne aggódj, ettől még nem leszel fanatikus, csak lehet, hogy meglelted az utadat!
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL