ANGYALISKOLA

8 jel, amely arra utal, hogy angyalok és a Teremtő keresik veled a kapcsolatot

Van, hogy mi keressük a kapcsolatot az angyalokkal és a Teremtővel, mert szükségünk van a segítségükre vagy mert önmagunkat, a lelki békénket keressük. Máskor viszont ők igyekszenek elérni minket. Hogy miért? Mert tervük van velünk. Szeretnék, ha beteljesítenénk a sorsunkat vagy egy feladatot. Vagy üzenetük van a számukra. Ha a következő jelet tapasztalod az életedben, akkor éppen ez történik veled is!

Az sem kizárt, hogy szeretnék, hogy a magad módján szolgáld őket és ezért keresnek. Rengeteg oka lehet. Ez a 8 jel segít abban, hogy észrevedd, ha valóban keresik veled a kapcsolatot az angyalok és a Teremtő:

Valaki csak úgy ad neked

Hasonló, mint az előző. Egy idegen ad neked valamit. Talán tárgyat, pénzt, ajándékot, apró figyelmességet. Ez szimbolikus. Célja van vele és meg kell tudnod mi az! Ám az is lehet, hogy az illető hitet, reményt, érdekes gondolatokat ad. Csak úgy spontán, feltétlenül, kérés nélkül. Fogadd el bátran, hiszen csak azt teszi, amire az égiek ösztökélték, akik szeretnének hozzád eljuttatni egy fontos dolgot.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL