ANGYALISKOLA

6 dolog, amit meg kell tanulnunk az angyalok szerint a járvány kapcsán

Az Akasha-krónika őrzője, Uriel angyal felfedte előttünk a titkot, hogy mi az a 6 dolog, amit meg kellene tanulnunk a járvány kapcsán. Ez sajnos nem jelenti azt, hogy akkor gyorsabban ér véget, ellenben az értékes leckéknek köszönhetően könnyebben vészelhetjük át és egyáltalán jobban megérthetjük, miért is van most járvány. Sőt, ennek köszönhetően elősegíthetjük azt, hogy szintet lépjen az emberiség!

Az Akasha-krónikában ott van minden a korábbi életeidről, a sorsodról, de még a jelen helyzetedről is. Az égi könyvtárhoz minden múltbéli és eljövendő dolgot megmutat. Éppen ezért Uriel, az Akasha-krónika angyala elárulja nekünk azt a 8 dolgot, amit meg kell tanulnunk a járvány kapcsán, mert ez lehet a kulcsa annak, hogy az emberiség szintet lépjen.

Jobban kell értékelned a szeretteidet

Kézenfekvőnek vesszük a szeretteink létezését, hogy vannak szüleink, nagy szüleink, házastársunk és gyerekeink. De nem szabad azt gondolni, hogy örökké velünk lesznek. Szó sincs arról, hogy a veszteségtől félve kell élni a napjainkat. Csupán arról, hogy többször kell megölelni őket, elmondani, mennyire szeretjük és értékeljük őket. Semmi sem lehet fontosabb a családnál, ezért arra kell törekedni, hogy mindig minőségi időt töltsünk együtt.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL