ANGYALISKOLA

6 aktuális jó tanács a Szeretet Angyalától az ünnepekre, mivel idén más lesz a karácsony!

A járvány miatt sok minden megváltozott az évben és ez alól bizony az ünnepek sem kivételek. Az idei karácsony más lesz, mint a többi. Éppen ezért a Szeretet Angyala megosztotta legaktuálisabb és egyben legfontosabb intelmeit az idei ünnepekkel kapcsolatban. Érdemes megfogadnod tanácsait, amelyekkel biztosíthatod a szeretetteljes, boldog ünnepeket!

A Szeretet Angyala ezzel a 6 aktuális jó tanáccsal szeretne hozzájárulni az idei boldog és békés ünnepek megteremtéséhez:

Ne kockáztass!

Nem véletlenül maradt ki az előbbi mondatból az idősek. „Ha pedig van rá lehetőséged, akkor mindenképpen ajándékozd meg a jelenléteddel a magányosokat!” Bármennyire is nagy a kísértés, hogy idén is együtt legyen az egész család: inkább ne kockáztass! Tartsd be a járványhelyzettel kapcsolatos előírásokat. Most az a legnagyobb ajándék, ha odafigyelsz a szeretteid egészségére. Meglehet, hogy ez áldozatot jelent és emiatt idén nem tölthetitek együtt az ünnepeket. De inkább maradjon ki egy alkalom, semmint öt-tíz vagy annál is több!
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL