ANGYALISKOLA

5 jele annak, hogy Gábriel arkangyal a közeledben van

A Bibliában Gábriel arkangyal az isteni hírnök. Az álomhozó angyal isteni inspirációval lát el bennünket, ugyanakkor a szülők és gyermekek védelmezője. Megmutatjuk azt az 5 jelet, amelyből felismerheted, ha a látomások és az új kezdetek angyala melletted van.

Lehet, hogy eleinte nehéznek találod felismerni Gábriel arkangyal jelenlétét. De idővel határozottabban fogod érezni a magas frekvenciáját. Akkor is nagyon jelen van, amikor azon töprengsz, hogy ki kell-e fejezned valódi énedet bármilyen művészeti formában.

Időnként Gábriel arkangyal erősebb jelenlétét fogod érezni, amikor hirtelen késztetést érzel, hogy cselekedj valamivel kapcsolatban, amit már régóta tervezel. Ugyanakkor, mivel az álmok, látomások angyala, könnyen kapcsolatot teremthetsz vele meditációban vagy éjszaka, álmodban.
 

Az igazság keresése

Amikor késztetést érzel, hogy kiállj egy úgy mellett, kimondd az igazságot és akár több ember elé tárd, olyankor Gábriel munkáját végzed. Különösen akkor van jelen, amikor elhivatottnak érzed magad, és tetteiddel szeretnél másokon segíteni.

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL