ANGYALISKOLA

5 jele annak, hogy Gábriel arkangyal a közeledben van

A Bibliában Gábriel arkangyal az isteni hírnök. Az álomhozó angyal isteni inspirációval lát el bennünket, ugyanakkor a szülők és gyermekek védelmezője. Megmutatjuk azt az 5 jelet, amelyből felismerheted, ha a látomások és az új kezdetek angyala melletted van.

Lehet, hogy eleinte nehéznek találod felismerni Gábriel arkangyal jelenlétét. De idővel határozottabban fogod érezni a magas frekvenciáját. Akkor is nagyon jelen van, amikor azon töprengsz, hogy ki kell-e fejezned valódi énedet bármilyen művészeti formában.

Időnként Gábriel arkangyal erősebb jelenlétét fogod érezni, amikor hirtelen késztetést érzel, hogy cselekedj valamivel kapcsolatban, amit már régóta tervezel. Ugyanakkor, mivel az álmok, látomások angyala, könnyen kapcsolatot teremthetsz vele meditációban vagy éjszaka, álmodban.
 

Önkifejezés és kreativitás

Gábriel arkangyal jelen van, amikor az isteni irányított ihlet szikráját érzed, amikor a kreatív munka, kifejezés vagy önkifejezés bármilyen formájáról van szó.

Ha kétségeid vannak a képességeiddel kapcsolatban vagy, hogy követned kell-e a hivatásodat, ő ott van, hogy megvigasztaljon, és finoman rábírjon, hogy megoszd a tehetségedet másokkal.

Ott van melletted, és arra irányítja a gondolataidat, hogy teljesen és feltétel nélkül átöleld és szeresd önmagadat, ahogyan ő és Isten teszi.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL