ANGYALISKOLA

5 figyelmeztetés az évre Jupiter angyalától Zadkieltől – így elkerülheted a kellemetlenségeket 2022-ben!

2022 a Jupiter éve és a bolygóhoz tartozó angyala Zadkiel, aki 5 intelmet is megosztott az évvel kapcsolatban, amelyekre mindenkinek érdemes odafigyelnie, ha azt szeretné, hogy szerencsésen és bőségben teljen az éve. Minimalizáld a lehetséges kellemetlenségek számát azzal, hogy odafigyelsz az angyal bölcs tanácsaira.

Zadkiel nevének jelentése „Isten igazsága”, és „Isten kegyelme”. Az irgalom, a jóindulat arkangyala; és a megbocsátásé. Ezek mellett hozzátartozik még a tolerancia és a megértés is. Ha szeretnéd, hogy igazán szerencsés legyél az évben, bőségben és jólétben lubickolj megvalósítva a vágyaidat, akkor figyelj oda az angyal 5 intelmére:

Ne veszítsd el önmagadat!

Ebben az évben könnyedén megvalósulhatnak a vágyak. Az ölünkbe is hullhatnak, de erőfeszítéseket is kell tenni. Zadkiel azt üzeni: ügyeljünk arra, hogy a céljaink megvalósítása során megőrizzük önmagunkat. Ne forduljunk ki egészen magunkból azért, hogy megszerezzük azt, amire vágyunk. Sajnos ez könnyen megeshet azokkal, akik túlságosan rágörcsölnek a vágyaik elérésére.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL