ANGYALISKOLA

5 angyali mantra a Szűz-időszakára, mely átsegít a nehézségeken

Szerző:
Szabó Anna
A Szűz-időszak (augusztus 23. - szeptember 22.) ugyan már tart egy ideje, de mától intenzív és erős energiák indulnak felénk. Az angyalok és az égi vezetőink ilyenkor különösen közel vannak hozzánk, készen állnak arra, hogy segítsenek megtisztítani és rendezni az életünket. Ez az 5 angyali mantra egy rendkívül erőteljes eszköz lehet ebben az időszakban, segítve áthidalni a nehézségeket és elérni a belső harmóniát.

Ma olyan intenzív és erős energiák érnek el hozzánk, melyek lehetővé teszik számunkra, hogy elinduljunk egy teljesen új élet felé. 

Ebben az időszakban tudatosan gyarapíthatjuk energiaraktárainkat, hogy felkészüljünk a következő hónapokra, amelyekben a fény és a világosság különösen fontossá válik számunkra.

Ahogy ősszel a betakarított gyümölcsöt és zöldséget is gondosan elraktározzuk, úgy tehetjük apró üvegcsékbe a fényt is, és elhelyezhetjük a szívünk és lelkünk polcain. 

Ezekben a napokban sok-sok lehetőség adódik majd arra, hogy összegyűjtsd és eltárold mindazt, ami feltölt, és fényt hoz az elkövetkező sötétebb időkben.

Ha odafigyelsz a bensődre, meghallod a lelked hangját és egy kicsit mentesíted magad a hétköznapok zajától, észre fogod venni, hogy a kirakós játék darabkái szépen lassan a helyükre kerülnek, és egyre tisztább lesz a nagy kép. 

A következő angyali mantrák segítségével könnyedén növelheted a rezgésedet, és ezzel másokat is inspirálhatsz:

1. Mantra a Tisztasághoz: "Az angyalok tisztító fénye most átjár és megtisztítja minden részem. Tiszta és harmonikus energia áramlik most át rajtam."

2. Mantra a Gyógyításhoz: "Körülölel az angyalok gyógyító szeretete, és minden sérülésemet, fájdalmamat begyógyítja. Testem és lelkem egyaránt a teljes gyógyulás felé halad."

3. Mantra a Rendhez: "Az angyalok rendjének energiája segít rendezni és strukturálni életem minden területét. Rend és harmónia uralkodik most az életemben."

4. Mantra a Megértéshez: "Az angyalok bölcsessége vezet engem az igazság és a megértés felé. Felismerem és elfogadom mindazt, ami jelenleg történik körülöttem."

5. Mantra a Bőséghez: "Az angyalok bőségét és gazdagságát engedem most be az életembe. Megérdemlem az összes jót és áldást, amit az Univerzum felém küld."

Ezeket a mantrákat rendszeresen ismételd, méghozzá úgy, hogy lassan és mélyen lélegzel, és elmerülsz az angyali energiákban. Az angyalok mindig itt vannak, hogy támogassanak és vezessenek, ám ebben az időszakban energiáik különösen erősek.

Legyen ez az időszak a tisztaság, a rend és a gyógyulás időszaka az életedben, és engedd, hogy a fenti angyali mantrák segítsenek elérni a belső békét és harmóniát.

Áldás és szeretet kísérjen utadon!

ezotéria jóslat üzenet mantra
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL