ANGYALISKOLA

5 ajándék az őrangyalodtól az Égiektől, amit mindig megkapsz, de te természetesnek veszed

Szerző:
Szabó Anna
Mindig csak óbégatunk, miért nem segítenek, miért nem adják, meg amit kérünk, miért nem fogadnak a kegyeikbe. És tessék, valójában nagyon sokat is adnak, csak mi vagyunk annyira kényelmesek, hogy természetesnek vesszük, vagy mert hozzászokunk, mint ehhez az 5 dologhoz is. Vajon mi lehet ez az 5 ajándék az őrangyalodtól az Égiektől, ami sokaknak fel sem tűnik?

 

Az őrangyalod és az Égiek önzetlenül adnak, nem várnak cserébe semmit. Ellenben a  velük való kiegyensúlyozott és jó kapcsolat érdekében sosem árt, ha hálásak vagyunk nekik. Annyit tegyünk meg a rengeteg ajándékért, amit kapunk tőlük, hogy megbecsüljük azokat és hálásak vagyunk értük. Egyáltalán észrevesszük őket, nem pedig elvárjuk, vagy természetesnek vesszük. Ez az 5 ajándék az őrangyalodtól az Égiektől sem természetes, de ők igyekszenek mindig megadni neked:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL