ANGYALISKOLA

4 alkalom, amikor az őrangyalom megmentette az életemet

Az angyalok nemcsak akkor mentik meg az életünket, amikor meggyógyítanak vagy segítenek elkerülni egy balesetet. Számos más módon is megmentik az életünket, a lelkünket, és olykor nap, mint nap megteszik. Mert a boldog, egészséges és jó élethez szükség van többek között hitre és reményre is. Ez a négy történet jól példázza, hogyan mentik meg mindennapokban az életedet az angyalok!

Az angyalok mindig köztünk vannak. Nincs olyan munka, amely túl kicsi vagy nagy számukra. Legközelebb, amikor meghallod a szavukat, kövesd őket! Hidd el, soha nem hagynak el téged és nemcsak akkor tesznek óriási szolgálatot, mikor a fizikai testedet mentik meg, hanem akkor is, amikor a lelkedet:

Amikor nem volt hitem

Nem kaptam vallási neveltetést. Valójában egyetlen vallásos interakcióm az volt, amikor a nagymamám arra kényszerített, hogy velem templomba járjak. Tudtam, ki Isten, és alkalmanként mondtam egy-egy imát, de ennyi volt. Emlékszem, amikor nagyapám elhunyt, megkérdeztem, hogy egy Isten, hogy a sok jó ember fájdalmak között eltávozzon. Fiatal voltam, és nem értettem a halált. Őrangyalom azonban megmentett és segített hinni. Vezették a gondolataimat és enyhítették a hitetlenségemet.

forrás: beliefnet.com
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL