ANGYALISKOLA

10 módszer a Koronacsakra Angyalaitól, amelyek segítségével megerősítheted a hetedik csakrádat

A koronacsakra fejlesztése egyre nagyobb tudatosságot ad, mindamellett békét és harmóniát teremt a lélekben. A koronacsakra harmonizálja a többi csakrát is, és amely összeköt bennünket Felsőbb Énünkkel és segítségével eggyé válhatunk isteni részünkkel. Metatron és Zadkiel angyal, mint a Koronacsakra Angyalai megosztották velünk azt a 10 módszer, amelynek segítségével megerősítheted a koronacsakrádat.

A koronacsakra, a fizikai testedben lévő hét főcsakra közül a legmagasabb csakra. A koronacsakra kapcsolódik a magasabb tudatosságodhoz, az örökkévaló részedhez, amely túl van az ego felett. Más szóval, az igazi éned. Ennek a csakrának a megnyitása az utolsó lépés a megvilágosodás felé. Az odaadás, a bizalom, a boldogság, a pozitivitás és az inspiráció központja.

Amikor nyitott és kiegyensúlyozott a koronacsakra, tiszta empátiával viseltünk másokkal szemben, valamint mély kapcsolatot ápolunk az isteni részünkkel. Tudatában vagyunk az isteni célunknak. Tiszta tudattal és feltétel nélküli szeretetben élünk, amit könnyen megoszthatunk másokkal és kifejezhetünk.

A következő 10 módszerrel fejlesztheted, megerősítheted és harmonizálhatod a koronacsakrádat.

1. Meditálj úgy, hogy arany fényt látsz, ami körülveszi a fejedet. Érezd ezt a fényt a fizikai és szellemi testedet feltölti. Nyisd meg magad az Univerzum számára, válj befogadóvá.

2. Keresd lehetőséget arra, hogy gyakorolhasd az önzetlenséget. Mások segítése tökéletes módja annak, hogy együttérezzünk másokkal és eggyé váljunk velük, az egész emberiséggel. Ne feledd, hogy az összes nagy tanítómester gyakorolta a szolgálatot.

3. Használd a „Om” mantrát a meditációk során.

4. Ülj csendben minden nap 5-10 percig. Nem kell meditálnod, csak figyeld meg, mi kívánkozik ki belőled. Mit érzel. Hallgasd meg lelkedet és tudatalattidat. Engedd őket szóhoz jutni.

5. Imádkozz rendszeresen. Nem kell formálisnak vagy mindennaposnak lennie. Nyugodtan találj ki egy sajátos imádkozási formát. De használhatsz meglévő imákat, mantrákat is, ami neked kényelmesebb. Csak beszélgess Istennel, az angyalokkal, önmagaddal.

6. Használj olyan mantrákat, amely kifejezetten a koronacsakra kiegyensúlyozását szolgálják. Például: „Nyitott vagyok”. „Csak az igazat, a valódit látom.” „Csatlakozva vagyok az isteni lényemhez.”

7. Járj rendszeresen a természetben és töltődj fel a szabadban. A természet közelebb visz az égiekhez, megtisztítja és feltölti a csakráidat.

8. Használj olyan illóolajokat, mint a lótusz, a rózsa, a jázmin, a levendula, a mirha, a tömjén és a szantálfa. Használd őket egy otthon vagy akár a munkahelyeden. Ha nem vagy rá allergiás, akár a koronacsakrádra is csepegtethetsz a bőrbarát készítményekből és be is masszírozhatod a csakrádba.

9. Használj olyan kristályokat, mint például celestit, obszidián, tiszta kvarc, moldavit, ametiszt vagy kék zafír. Ékszerként is viselheted őket, de használhatod őket marokkő formájában akár meditáció közben.

10. Viselj minél több fehér, lila és aranyszínű ruhát, ékszert, kiegészítőt. Érdemes ilyen színű ételeket is fogyasztanod, mert azok belülről is erősíthetik a csakrádat.

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL