ÁLLATI CUKISÁGOK

Milyen spirituális küldetése van kutyádnak az életedben? – Nem is gondolnád!

Az ember legjobb barátja feltétel nélkül szeret, és elkíséri egy életen át. Megajándékoz bennünket vidámságával és kedvességével, anélkül, hogy bármit is kérne érte cserébe. Ez az állat azonban nem véletlenül érkezett az életedbe, ő választott téged, hogy teljesítsen egy spirituális küldetést és a négylábú védőangyaloddá válhasson.

Nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy rájöjjünk, mi mindenben is segítenek egy hosszú nap után a kutyusaink. Feltöltenek energiával, elfeledtetik velünk a problémáinkat egy labdával vagy az ugatásukkal. Más kultúrákban, mint például a kínai és a maja filozófiában, a kutya a feltétel nélküli szeretet szimbóluma, aki azért jön el hozzánk, hogy elindítsa a szeretet áramlását. A hűség, a becsületesség és az igazság jelképe. Lényege, a szereteten keresztül megélni mindent.

Most megmutatjuk a kutyák küldetését a Földön, és azt, hogy miért is lépnek be az életünkbe. Nagyon figyelj, soha ne felejtsd el, hogy tőlük mindig tiszta szeretetet kapsz!
 

Terapeuták

Ezek az angyalok ébren virrasztanak, hogy egészségünket ne érje semmi baj. Harmonizálják a környezetedet, kiegyenlítik az energiákat, amikor látják, hogy azok már teljesen elnyomnak. Nyaldosásukkal és farokcsóválásukkal képesek megváltoztatni az energiáinkat, hogy jobban érezzük magunkat és érzelmileg erősek maradjunk. Közvetlen csatlakozó csatornájuk van a szívünkhöz, és amikor szükségesnek látják, a szeretet jeleit küldik felénk. Kórházakban, különböző terápiákon is használják őket, mivel nagyon jól tudják, milyen pozitív erőt képesek gyakorolni az emberekre. Kitisztítják és felemelik a beteg auráját, és a mosolyon keresztül, amit rájuk vetünk, érzékelik a rezgéseket.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL