ÁLLATI CUKISÁGOK

Milyen spirituális küldetése van kutyádnak az életedben? – Nem is gondolnád!

Az ember legjobb barátja feltétel nélkül szeret, és elkíséri egy életen át. Megajándékoz bennünket vidámságával és kedvességével, anélkül, hogy bármit is kérne érte cserébe. Ez az állat azonban nem véletlenül érkezett az életedbe, ő választott téged, hogy teljesítsen egy spirituális küldetést és a négylábú védőangyaloddá válhasson.

Nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy rájöjjünk, mi mindenben is segítenek egy hosszú nap után a kutyusaink. Feltöltenek energiával, elfeledtetik velünk a problémáinkat egy labdával vagy az ugatásukkal. Más kultúrákban, mint például a kínai és a maja filozófiában, a kutya a feltétel nélküli szeretet szimbóluma, aki azért jön el hozzánk, hogy elindítsa a szeretet áramlását. A hűség, a becsületesség és az igazság jelképe. Lényege, a szereteten keresztül megélni mindent.

Most megmutatjuk a kutyák küldetését a Földön, és azt, hogy miért is lépnek be az életünkbe. Nagyon figyelj, soha ne felejtsd el, hogy tőlük mindig tiszta szeretetet kapsz!
 

A feltétel nélküli szeretet mesterei

Azért élnek, hogy alázatra és feltétel nélküli szeretetre tanítsanak minket. Nem számít, hányszor látnak minket naponta, minden egyes alkalommal kimutatják szeretetüket. A kapcsolat gazdival olyan erős is lehet, hogy ha meghal az ember, akkor egy másik tudatsíkon kapcsolatba lép vele, és addig vele marad, amíg meg nem bizonyosodik arról, hogy nem reinkarnálódik. Vannak olyan ember-kutya barátságok, amik több életen keresztül tartanak, mert a kutya különböző testekben újra megjelenhet gazdája életében. Az állat nagyon könnyen megtanulja a spirituális utat, hogy hogyan térjen vissza a gazdájához, és mindig megkeresi rá a megoldást. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL