ÁLLATI CUKISÁGOK

Milyen spirituális jelentőséggel bír, ha háziállatot tartasz?

Az emberek és állatok együttélése során a két fél energiamezői kapcsolatba lépnek egymással, és mivel az emlősök belső szerveinek rendszere hasonló az emberéhez, képesek megszabadítani minket a rossz energiáktól.

Ha például egy embernek gond van a májával, és történetesen van egy kutyája, az egészséges eb elláthatja őt a saját májából származó bioenergiával.

Sokan írtak már az állatokkal való együttélés előnyeiről. Nem egy beszámolót hallhatunk arról, hogy a macska segített a gazdájának jobban érezni magát, amikor az beteg volt.

A macska távol tartja a negatív energiákat, és segít a testnek, hogy normálisan működjön. Amikor a rossz erők elhagyták az embert, és a cica úgy érzi, hogy „tele van”, akkor felkel, és odébb áll.

A macska az egyetlen emlős, aminek az energiarendszere még azután is kifogástalanul tud működni, hogy mások negatív rezgéseit magába szívta. Ne próbáld meg visszatartani a cicát ha menni akar, hiszen addigra elérte azt a dózisú rossz energiát, ami felett már neki is baja eshet.

A kutyák sokszor szivacsként viselkednek. Mint egy pajzs, védi a gazdáját: minden ellene irányuló negatív érzelmet, például irigységet, dühöt, vágyat magába szív, mielőtt elérnék őt.

Bár az energiaszeméttel szembeni ellenállásuk igen magas, egészségük a család lelkiállapotát is tükrözi. Ha a kutyád folyton beteg, gondolkozz el azon, hogy a családban minden rendben van-e.

Most pedig beszéljünk arról, milyen asztrálenergiával bírnak a kutyák és macskák, és pszichológiailag milyen előnnyel jár, ha van házikedvenced.

Miért van mély spirituális jelentése a kutyáknak és macskáknak?
 

Macskák

Asztrológiai szempontból a macskák a Holddal kerülnek kapcsolatba. A Hold lágyságot, kedvességet és odaadást nyújt, segít tisztázni az érzelmeinket.

Mi, emberek, általában akkor vágyunk cicára, ha a Holdhoz kapcsolódó területei az életnek – otthon, család, az anyával való kapcsolat – nincsenek rendben.

Ha egy gyerek mindenáron macskát akar, annak a jele, hogy a törődésünkre vágyik, és úgy érzi, hogy a ház, amiben él, nem igazi otthon számára. A felnőttek sokszor válás vagy a családi kapcsolatok megromlása közben szeretnének cicát.

Néha az ember családról álmodozik, keresi a társát, de még nem találta meg, vagy egy döntéssel kell szembenéznie: elfogadja-e a házassági ajánlatot, vagy ne. Az ilyen helyzetekben is sokszor előjön a négylábú társ utáni vágy.

Ha valaki megteremti álmai családját, ahol béke és harmónia uralkodik, a macska iránti szenvedélye töredékére csökken annak, ami magányos idejében volt. A Hold csupán a Nap fényét veri vissza, így ahogy az otthon a tulajdonos személyiségéről ad lenyomatot, a macska vonzódik a tükörképhez – az otthonhoz.

 

Kutyák

A kutya a Nap energiáival kerül összefüggésbe. Akik kutyát szeretnének, függetlenségre és rengeteg energiára vágynak, „művésziek” szeretnének lenni, és az ő világuk középpontjában lenni.

Ha a gyermeked kiskutyát szeretne, adj teret a kreativitásának, írasd be egy szakkörre, ahol megtanítják neki, hogyan alkothat valamit a saját két kezével. Valószínűleg azt is szeretné, hogy felfigyeljenek rá, ezért fontos, hogy felfedezzétek a tehetségét, amiben ő és mások is kedvüket lelik. Ha egy felnőtt szeretne kutyát, az annak a jele, hogy szeretne függetlenebbé válni.

              

A Nap a kreatív inspiráció forrása, és a kutya iránti vágy arról reflektál, hogy az életünk talán túl banális és földhözragadt, hiszen sem időnk, sem energiánk nincs kiélni a kreativitásunkat.

Négylábú barátodat a szív szava alapján válaszd, és akkor biztosan jó döntést hozol majd.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL