Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ÁLLATI CUKISÁGOK

Megfigyelted már, milyen pozícióban alszik a kedvenced? - Mindegyik póz elárulja a személyiségét

Szerző:
Szabó Anna
Az a testhelyzet, amelyben a kutyád helyezkedik el alvás közben, sokat elárul a személyiségéről. Az alábbi hat leggyakoribb alvó pozícióból válaszd ki, ahogy a te házi kedvenced leginkább szeret pihenni és tudd meg, mit jelent!

 

Oldalt fekszik


Akkor fekszik így egy kutya, ha nagyon kellemesen érzi magát a környezetében. Örül, hogy otthon lehet a gazdival. Azok a kutyák, akik ilyen testhelyzetben alszanak, nagyon boldogok.

 

Összegömbölyödik

 


A kutyád védi magát valamitől, ezért veszi fel gyakran ezt a pózt. Általában barátságosak, könnyedek és nagyon aranyos kutyák.

 

Superman stílus

 


Ez a pozíció lehetővé teszi a kutyák számára, hogy könnyebben mozogjanak, vagy gyorsan reagáljanak a gazdi hívására, netán bármi másra. Azok a kutyák, akik így alszanak, nagyon boldogok, játékosak és motiválhatóak.

 

Lábakkal fölfelé

 


Ez a testhelyzet azt jelzi, hogy a kutyád nagyon bízik a környezetében, ahol él. Ez a pozíció ugyanis az elfogadást jelenti. Sebezhetővé és gyöngévé teszi az állatokat, ezért valószínűleg a farkastól sosem fogsz látni olyat, hogy háton aludna.

 

Hason fekszik

 


A kutya nem elég nyugodt és az izmai megfeszülnek. Általában félénkek, de nagyon szerethető kutyák.

 

Ájult alvás

 


Energikus kutyáról van szó, aki rengeteg energiát emészt el egy nap, ezért úgy pihen, akár elájult volna. Az ilyen kutyák nagyon megbízhatóak, nyugodtak és boldogok.

 


 

 

kisállat háziállat házikedvenc
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL