ÁLLATI CUKISÁGOK

Kristályterápia a boldog és egészséges házikedvencekért - Érdemes kipróbálni!

A kristályok és a kövek programozása nagyon hatásos, ha gyógyításról van szó, és nincs ez másképp a háziállataink esetében sem. Íme, néhány javaslat arról, hogy miként használhatjuk a kristályokat háziállatunk jobb közérzetének biztosításához.

Kristályok a fekhely alatt


Helyezz körülbelül 2 hétre három kristályt vagy követ háziállatkád fekhelye alá. Ha szeretnéd, beteheted őket egy zacskóba is, a lényeg, hogy ne zavarja a kisállat kényelmét. Ha az energiájuk túl intenzív, megeshet, hogy az állat nem akar majd a helyén aludni. Ha azonban kedveli őket, néhány napon belül hatalmas javulást tapasztalhatsz.


A kristály kézben tartása


Kezdve az érintett területtől néhány centiméterre, forgasd a kristályt az óramutató járásával megegyező irányában. Haladj lassan, lélegezz egyenletesen és finoman. Az állatok mozdulatokkal fejezik ki az érzéseiket, ezért nagyon kell figyelni, hogy észre vedd, vajon többet szeretnének-e, vagy megunták.


Nyakörvre rögzítve


Körülbelül három kristályt tegyél egy kis tasakba, amelyet biztonságosan rögzíthetsz a kutyus nyakörvéhez. Óvatosnak kell lenned, amikor a tasakot rögzíted, mert az nem akadályozhatja a kutya mozgását, vagy akadhat be valahová játék közben


A kövek feltöltése


A gyógyítás megkezdése előtt fel kell melegíteni a köveket napfény segítségével, a nap ugyanis yang, azaz férfias energiákat biztosít nekik. A meleg köveket az érintett területre kell helyezni. Ha esetleg jéggel próbálod elérni egy duzzanat csökkentését, megpróbálhatsz több rózsakvarcot elhelyezni a jégzsákban. Ez segíteni fogja a gyulladt területek gyógyulását.


Kő a vizes edényben


Helyezz egy ametisztet vagy egy rózsakvarcot az állat vizestáljába. A kristály energiáit a víz lenyomja, így amikor az állatka iszik, az energiák ott működnek, ahol a legjobban szükség van rájuk. Soha ne helyezz malachitot állatok ivóvízébe.


Kristálykör


Készíts egy kört vagy mandalát kristályokból, közvetlenül az állat körül. Kipróbálhatod akár a csillag formációt is, ha az állat a középpontban áll. Hagyd így őket 20 percig. Állatkád akkor áll odébb, ha úgy érzi, hogy elég volt.


Kristály a fényképen


Helyezz el köveket vagy kristályokat az állatról készült fényképek közelében, a képek felé mutatva. Ez elősegíti a védelmet távolról is és gyorsítja a gyógyulást számára.


Mire ügyelj?


A kristályok felhasználása az állatok gyógyítására nem különbözik emberétől. Annak ellenére, hogy a folyamat ugyanaz, figyelj oda az állat jelzéseire gyógyítás közben.


Néhány olyan jel, amelyet figyelned kell:


• nyugtalan lábak,

• behúzott farok,

• fogcsikorgatás vagy vicsorgás,

• menekülési kísérlet,

• kellemetlen érzés közvetítése, például visszahúzzák a fülüket.


Ha ezek közül a jelek közül bármelyiket észleled, le kell lassítani a folyamatot, vagy akár le kell állítani, mert ez azt jelzi, hogy a gyógyulás folyamata számukra túlságosan intenzívvé vált. Amikor az állatok élvezik a gyógyulás folyamatát, bizonyos tevékenységekkel mutatják ezt, például lefekszenek, sóhajtanak vagy dorombolnak, hemperegnek, stb.


 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL