ÁLLATI CUKISÁGOK

7 állat és szimbolikus jelentése - Tudd meg, milyen üzenetet rejt, ha találkozol vele

Biztosan hallottál már arról, hogy egyes állatokat ősidők óta szentként tisztelnek, és sok esetben valamiféle előjelnek vagy próféciának vélték a megjelenésüket. Számos tekintetben utaltak valamilyen rejtett üzenetre, szinte minden kultúrában jelen van az állatok ilyen irányú tisztelete. Tudd meg, milyen üzenetet rejt, ha találkozol egy adott állattal.

Egyes kultúrákban babonásak voltak az emberek, míg más területeken maga a tudomány is alátámasztotta, hogy egy-egy állat miért éppen az adott dolgot szimbolizálta. Ismerd meg, hogy az alábbi állatok milyen jelentéssel bírtak, mit szimbolizáltak, vajon mit üzennek számodra, ha megjelennek az életben vagy éppen az álmaidban.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Kígyó


A kígyókkal szemben hasonló előítéletek merülnek fel sokszor, mint a hollók esetében. Kétségtelen, hogy sok esetben a mai napig a halál, a végzet és a pusztulás szimbóluma, de az igazság messze áll ettől. Máté evangéliuma szerint, „Legyetek olyan bölcsek, akár a kígyók”. A hüllők tehát a bölcsesség, a tudás és az anyatermészet szimbólumai. Közelebb állnak a természethez és a valósághoz, mint bármely más állatfaj, jelenlétük pedig a békét és az örök igazságot szimbolizálja. Ez azt jelenti, hogy ideje szembenézned saját gyengeségeiddel.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL